• Apple-13632793113
  • Vivi-18038057749
Email:sales@sunsoartech.comСхензхен Сунсоар Тецх Цо, Лтд

Схензхен Сунсоар Тецх Цо, Лтд

О нама
Контактирајте нас

Сунсоар Тецх

4Ф, Е блок, Нанцханг Хуафенг
Друга индустријска зона
Хангконг Роад, Ксикианг Товн
Бао'ан Дистрицт, Схензхен Цити
Кина


Контакт информације

Тел: +86 755-82956801

Моб: +86 136 3279 3113

Факс: +86 755-82954160

Е-маил: салес@сунсоартецх.цом

Веб: ввв.сунсоартецх.цом

О нама

Схензхен Сунсоар Цирцуит Тецхнологи

СХЕНЗХЕН ПЕНГЗЕКСИАНГ ТЕЦХНОЛОГИ ЦО., ЛТД

Схензхен Сунсоар Цирцуит Тецхнологи је специјализован за штампану плочу и ПЦБ скупштину, укључујући компоненте соурцинг, функционални тест и комплетну монтажу за клијенте широм свијета.

Сви наши основни материјали и процеси могу задовољити РОХС и УЛ међународне цертификате. Ми стојимо иза нашег угледа и имамо 100% квалитет и обећање купца. Ако постоје недостаци за наше производе, наш тим ће се вратити на производњу нове серије производа која је у складу са свим захтевима за које сте затражили.

Наше могућности ПЦБ-а се крећу од 1-18 прототипа плоча и производње пцб у потпуној производњи, са посебним карактеристикама као што су слепи и закопани виас, контролисана импеданција, тешки бакар, преко пуњења и још много тога. Такође можемо испоручити једноструке ПЦБ и двостране ПЦБ Прототип у року од 24 сата, 4-8 слојни ПЦБ Прототипи у 3-5 радних дана. Брзо и брзо време провере стално обезбеђује нашем купцу брзу брзину истраживања како би окупирала тржиште.

У циљу боље сарадње са купцима, купили смо и поново успоставили СМТ фабрику у 2012. години. Увођењем напредног система управљања и додавањем напредних брза СМТ машина, мултифункционалних СМТ машина, 12 мокрих ХАЛС безводних машина за топли ваздух и тестирање ИКТ машински објекти, својим клијентима обезбеђујемо квалитетан, брз прототип СМТ-а и средње количинске количине.

Данас, са нашим 9-годишњим ОЕМ ПЦБ & ПЦБА искуством, изградили смо сопствени одјел за истраживање и развој како бисмо развили нови Иунлифе серије новог паметног кућног готовог производа, као што су дифузор за влажење, ноћно свјетло, тако да смо у могућности пружити више различитих купаца са новим мартом и здравим производима.

У великој мери се ослањамо на купце и производњу повратних информација за производњу светске класе, наше особље ужива подршку потрошачима да пронађу рјешење за смањење трошкова производа без квалитете жртвовања.Сунсоар ће вам бити прави избор.


Ми смо мала компанија која је довољно мала да слушате своје срце довољно стрпљења;

Ми смо такође велика компанија, довољно велика да преузмемо одговорност за изградњу бољег света.


Цопиригхт © Схензхен Сунсоар Тецх Цо, Лтд. Сва права задржана.
QR Code

Shenzhen Sunsoar Tech Co.,Ltd